ÇİNE'DE BİR KÖR NOKTA FACİASI DAHA
Eklenme : 05.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE BİR KÖR NOKTA FACİASI DAHA

Çine’de yine bir kör nokta faciası yaşandı. TIR ve otomobilin çarpıştığı kazada yürekler ağza geldi.



Kaza, Aydın-Muğla Karayolu Çine Adnan Menderes Bulvarı Yüksel Yalova Stadyumu önünde meydana geldi. TIR ve otomobilin çarpıştığı kazada kimse yara almadı. Kazanın sol şeritten giden TIR’ın sağ şeride geçmek isterken kör noktasında bulunan otomobile çarpması nedeniyle meydana geldiği belirlendi.

ÇEVRE YOLU ŞART OLDU

Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda TIR ve kamyon dehşeti yaşanıyor. Trafiğin her geçen gün hareketlendiği bulvarda hemen hemen her gün kaza meydana gelirken vatandaşlar trafiğin rahatlaması için bir an önce çevre yolu projesinin hayata geçirilmesini istiyor.

Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine sınırları içerisinde 4 günde 3 kaza meydana geldi. Bu kazaların ortak noktası ise kazaya karışan araçların TIR ya da kamyon niteliği taşıması oldu. Kazalar genelde otomobillerin uzun araçların kör noktasına düşmesi nedeniyle meydana gelirken bu durum çevre yolunu bir kez daha gündeme taşıdı. İlçede yapılması planlanan ancak henüz hayata geçirilemeyen çevre yolu için vatandaşların bir an önce yetkililerden bu anlamda bir adım bekliyor.


Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA