ÇİNE'DE BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ İŞ KAZASI İLE İLGİLİ TUTUKLAMA KARARI
Eklenme : 10.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE BİR KİŞİNİN ÖLDÜĞÜ İŞ KAZASI İLE İLGİLİ TUTUKLAMA KARARI

Çine’nin Kabataş Mahallesi’nde bir kişinin öldüğü iş kazası ile ilgili başlatılan soruşturma kapsamında bir kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.



Olay, Çine’nin Kabataş Mahallesi’nde dün saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Bir ahıra beton dökme işlemi esnasında beton mikserin pompasının yüksek gerilim hattına takılması sonucunda 24 yaşındaki Nafiz Tonaz elektrik akımına kapıldı. Çine Devlet Hastanesine kaldırılan Tonaz tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında kazayla ilgili 5 kişi jandarma tarafından gözaltına alındı. Yapılan işlemlerinin adından 'iş kazası sonrası, ölüme sebebiyet vermek' suçundan adliyeye sevk edilen şüphelilerden firmanın satın alma müdürü olduğu öğrenilen Eşref Can çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken B. K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Diğer 3 kişinin ifadeleri alınarak mahkemece serbest bırakıldığı öğrenildi. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri




Bülent madran 10.01.2023 13:46
Rabbim rahmet eylesin genç kardeşimize,geride kalanlara da sabır versin inşallah


hikmet koçan 13.01.2023 10:36
Allah rahmet eylesin, kabri pür nur, mekanı cennet olsun, geride kalanları sabır ve sağlık diliyorum. Kanun Hikmet


Zehra şnky 01.05.2023 00:09
Rabim mekanını cennet eylesin güzel kardeşim. Nur içinde yat


Fatma Şenkaya Tonaz 14.07.2023 02:48
Rahmetli Eşimin büyük bir dikkatsizlik ve önlemsizlik sebebiyle Göz göre göre ölümüne sebep olundu.Elinden alınan yaşam hakkı için tüm suçluların hakketiği cezayı alana kadar mücadelemi hiç bırakmayacağım Sen rahat uyu sevgilim


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA