ÇİNE'DE BİR İLK! CİĞERCİ BAHATTİN HİZMETTE
Eklenme : 13.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE BİR İLK! CİĞERCİ BAHATTİN HİZMETTE

Türkiye’nin farklı illerinde 49 şubesi bulunan Ciğerci Bahattin 50. Şubesini Çine’de açtı. Çine’nin ilk ciğerci mekanı müşterilerine hizmet vermeye başlarken ilçe halkı farklı lezzetleri tatma fırsatı buldu.

Paket Servis için: 0532 419 09 56

Türkiye’nin farklı illerinde 49 şubesi ile ağızları şenlendiren Ciğerci Bahattin Çine’ye bir yenilik daha getirerek ilçenin ilk ciğerci mekanı oldu. Çineliler farklı lezzetleri tatma fırsatı bulduğu mekana yoğun ilgi gösterdi. Aydın-Muğla Karayolu üzeri Köfteci Tamer Öztürk'ün yanındaki adreste haftanın 7 günü sabah saat: 09.00’dan gece saat: 03.00’a kadar hizmet veren Ciğerci Bahattin’in İşletme Sahibi Ali Turgut ve Rıdvan Turgut, ilçe halkına layıkı ile hizmet vermek için çalıştıklarını belirterek yoğun ilgiden dolayı duymuş oldukları memnuniyeti ifade etti.

Çine’ye yeni bir istihdam alanı yaratmak, ilçe halkının eksikliğini hissetmiş olduğu nezih bir mekanda farklı lezzetleri tatma fırsatı sunmak için 50. Şubelerini Çine’ye açtıklarını belirten Rıdvan Turgut, “Günlük taze kesim kuzu ciğeri, Adana ve Urfa Kebabı, kuzu şiş, kuzu kaburga, kuzu pirzola, antrikot, biftek, tavuk kanat, tavuk şiş, meşhur Çine Köftesi ile müşterilerimize farklı lezzetler sunuyoruz. Amacımız ilçe halkımıza vermiş olduğumuz kaliteli ve güleryüzlü hizmetlerimizi devam ettirerek genişletmek. Hizmetlerimizden faydalanmak isteyen değerli vatandaşlarımızı mekanımıza bekleriz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA