ÇİNE'DE BEYZADE OCAKBAŞI LEZZET VE KALİTENİN ADRESİ HALİNE GELDİ
Eklenme : 18.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE BEYZADE OCAKBAŞI LEZZET VE KALİTENİN ADRESİ HALİNE GELDİ

Çine Beyzade Ocakbaşı Kebap Restorant, vermiş olduğu kaliteli ve güvenilir hizmeti ile ilçe ve çevresindeki yerleşim yerlerinde ikamet eden müşterilerini ağırlamaya devam ederken kaliteli hizmet, hijyen titizliği ve lezzet çeşitliliği ile birlikte leziz tatları ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Adres: Aydın-Muğla Çine Karayolu Smokin Kafe yanı

Rezervasyon ve bilgi için: 0532 697 79 29 



Çine’de hizmet veren işletmeciliğini Cevdet Aldemir’in, şefliğini Serdal Asrak’ın, müdürlüğünü Berkay Çalık’ın üstlendiği Beyzade Ocakbaşı Kebap Restorant, müşterilerine vermiş olduğu değer, kaliteli hizmet, hijyen titizliği ve lezzet çeşitliliği ile birlikte leziz tatları ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Beyzade’nin mutfağında başlayan lezzet yolculuğu, masaları dolduran değerli müşterilerin memnuniyetini kazandı. Serdal usta ve ekibinin özenle hazırlamış olduğu lezzetler müşterileri mest etmeye devam ederken Beyzade Ocakbaşı Kebap Restorant, ailesi ve sevdikleri ile birlikte vakit geçirmek isteyenlerin uğrak adresi haline geldi. Mekanda vakit geçiren birbirinden değerli müşteriler, restoranın kaliteli hizmet ve lezzet sunacağı konusunda şüphesiz güvenceye sahip olurken Beyzade müşteri memnuniyeti ile tam not aldı.

Beyzade Ocakbaşı Kebap Restoran’ın mutfak şefi Serdal Asrak, “Burada çalışanlar ve müşteriler olarak bir aile gibiyiz. Müşterilerimizi memnun etmek, hoş sohbet içerisinde anılar biriktirmelerini ve keyifli saatler geçirmelerini sağlamak için elimizden gelenin fazlasını yapmak için çalışıyoruz” dedi.

SERDAL USTA LEZZETLERİ İLE MÜŞTERİLERİNE KEYİF VE GÜVEN VERİYOR

Beyzade Ocakbaşı Kebap Restorant Mutfak Şefi Serdal Asrak, “Mutfak ile 1999 yılında başlıyor hikayemiz. Bulaşıkçılık hikayem kısa sürdü çünkü mutfağa çok meraklı idim. Mutfağa olan merakım ile bulaşıkları hızlıca bitiriyor ve mutfak elemanlarına yardım ediyordum. Benim merakımı fark eden ustalar beni mutfak ile tanıştırdı. 6 ay gibi kısa bir süre içerisinde bulaşıkçılıktan mutfak elemanına terfi oldum. 4 sene o otelin mutfağında yaz kış tatil olmaksızın çalıştım. Öyle bie sıkı çalışıyorduk ki bayramlarda annem ve babam beni görmeye geliyorlardı. Soğuk, sıcak, alakart ve kasaphane birimlerinde çalıştım. 4 sene dolu dolu almış olduğum eğitimin ardından ustam bana, ‘artık sen oldun, senin benim yanımda işin yok’ diyerek daha büyük bir otelde çalışmama imkan verdi. Büyük bir otelde sıcak şefi olarak çalıştım. Askerlik geldi çattı, askerde 2 gün boyunca ‘aşçı yok’ dedirttim. Dolu dolu elinde tüfeği olan bir askerlik hayalim vardı ama mutfak beni orada da yanına çekti. Komutan geçmişimi öğrenince aşçımız yok, bu askerler ne yiyecek diye beni mutfağa davet etti. Askerden geldikten sonra Çeşme Alaçatı Altınyunus Otel’de mutfak şefi olarak çalışım. Dünya mutfağına olan ilgim bana İngiltere kapısını açmıştı ancak babam vefat edince turizm hayatımı da sonlandırmak zorunda kaldım. Aydın’da son adresimiz Beyzade oldu. Beyzade ekibi olarak siz değerli müşterilerimiz keyifli, huzurlu ve leziz lezzetler ile sevdiklerinizle birlikte olmanız için hazırız” şeklinde konuştu.

“YEMEĞİN TADINA BAKMAM KOKLAMAM KAFİ”

İlk ustasının mutfak ile tanıştığında kendisine vermiş olduğu öğütlerin hala kulağında çınlıyor olduğunu ifade eden Serdal Usta, “El lezzetim çok meşhurdur. İlk ustamın sözleri hala kulağımda çınlıyor. Ustam, mutfakta envai çeşit gıda ürünü var. Bunları bütünleşmesini sağlamak senin elinde, tat uyumlarını iyi bileceksin. Hangi baharat nerede kullanılır, hangi baharat hangi baharat ile uyum sağlar ve bütünleşir bunları iyi bilmelisin, demişti. Ben kolay kolay yemeğin tadına bakmam. Yemeği koklamam her şeyini bilmeme kafi. Önce göze sonra mideye hitap etmeyi bileceksin” diye konuştu.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA