ÇİNE'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER TATİL İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Eklenme : 09.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE BAŞARILI ÖĞRENCİLER TATİL İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarda başarı elde eden 15 öğrenci tatil ile ödüllendirildi. 

Çine’de eğitim gören ve aynı zamanda Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün düzenlediği kurslara katılan ortaokul ve lise öğrencileri göstermiş oldukları başarılar ile göğüs kabarttı. Öğrenciler Kuşadası’nda tatil ile ödüllendirildi. 

Bütün spor dallarında kurslar verdiklerini belirten Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “İlçemizde çocuklarımızın ilgi duyduğu bütün branşlarla ilgili kurslarımız devam ediyor. Amacımız çocuklarımızın burada enerjilerini atmaları, cep telefonu, bilgisayar gibi elektronik ortamda zaman kaybetmemeleri ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak durmaları. Aydın İl Gençlik Müdürlüğümüzün de öncülüğü ile düzenlediğimiz kurslarımızda başarı gösteren 15 öğrencimizi, Kuşadası’nda düzenlenen kampımıza katılmalarını sağladık. Bu öğrencilerimizden 13’ü katıldıkları Kuşadası Gençlik Kampında 03-08 temmuz arası ödüllendirildi. Tekne turu, bisiklet sürme, okçuluk, boks, voleybol, yüzme gibi etkinlikler ile günlerini dolu dolu geçirdi. Önümüzdeki günlerde de çeşitli ödüllerimiz olacak. Böylelikle ilçemizdeki çocuklarımızı spora teşvik ettiğimizi düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA