ÇİNE’DE AK PARTİLİ KADINLARDAN SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN MUTFAK SETİ KAMPANYASINA DESTEK
Eklenme : 03.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE AK PARTİLİ KADINLARDAN SICAK SOFRALAR TEKRAR KURULSUN MUTFAK SETİ KAMPANYASINA DESTEK

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için başlatılan "Sıcak Sofralar Tekrar Kurulsun Mutfak Seti Kampanyası"na AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları üyeleri destek veriyor.



AK Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar yaptığı yazılı açıklamada, 11 ilde etkili olan deprem felaketinin yaralarını sarmak adına çalışmalara devam ettiklerini bildirdi.

Deprem bölgesinde yaraların sarılması için AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığının başlattığı kampanyanın önemini vurgulayan Ayşe Tozar şunları kaydetti:

"Biz de depremin yaşandığı günden bu yana il ve ilçe teşkilat mensuplarımızla yaraları sarmak adına Çine’de elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Kampanyamız teşkilat mensuplarımızın yanı sıra tüm vatandaşlarımıza açık. El birliğiyle bir araya getirdiğimiz ve içinde mutfak eşyalarının yer aldığı kolilerimizi deprem bölgesindeki kardeşlerimize peyderpey göndereceğiz. Kardeşlerimizin sıcak sofralarının yeniden kurulmasına destek vermek isteyen tüm hemşehrilerimizi kampanyamıza katılmaya davet ediyorum."


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA