ÇİNE’DE AK GENÇLİK KAAN NAMLI’YA EMANET
Eklenme : 04.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE AK GENÇLİK KAAN NAMLI’YA EMANET

AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanlığına Kaan Namlı getirildi.



AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz (30) yaş haddinden dolayı görevi bırakmasının ardından yerine Kaan Namlı görevlendirildi. AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, “Beni AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanlığı görevine layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Gençlik Kolları Teşkilatı’nda yer alan bütün başkanlarıma teşekkür ederim. Bu kutlu dava için gayret etmeye, devletim ve milletin için durmadan çalışmaya devam edeceğim. Çine AK gençlik olarak ilçemizin menfaatleri ve gelişmesi doğrultusunda çaba gösterecek vatandaşlarımıza hizmet için dertlenmeye devam edeceğiz. Görevimi layığı ile yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağım. Saygılarımla” şeklinde konuştu.

KAAN NAMLI KİMDİR?

1999 YILINDA Aydın’da doğdu. İlkokul eğitimini Atatürk İlkokulu’nda, lise eğitimini Çine Anadolu Lisesi’nde aldı. Üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Veteriner Teknikerliği Bölümü’nde tamamladı. Ayrıca Adnan Menderes Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat Bölümü 3. Sınıf öğrencisi olan Kaan Namlı Çine’de 2014 yılından bu yana süt sığır yetiştiriciliği ve süt üretimi yapmaktadır.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA