ÇİNE’DE 7’DEN 77’YE KİTAP OKU ZİNDE KAL BİSİKLET BİN SAĞLIKLI KAL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ
Eklenme : 10.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DE 7’DEN 77’YE KİTAP OKU ZİNDE KAL BİSİKLET BİN SAĞLIKLI KAL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Çine Marmara Koleji ve Güler Bisiklet öncülüğünde, "7'den 77'ye kitap oku zinde kal, bisiklet bin sağlıklı kal" etkinliği düzenlendi.

Çine Hükümet Meydanında bir araya gelen Çine Marmara Koleji öğrencileri ve vatandaşlar Alabanda Antik Kenti’ne kadar pedal çevirdi. Etkinlik ile bilgi ve donanım için hem kitap okumanın hem de sağlıklı yaşam için bisiklet sürmenin önemine vurgu yapıldı.

Çine’de bisiklet denilince ilk akla gelen bölgenin önemli firmalarından Güler Bisiklet İşletme Sahiplerinden Halit Güler, “Öncelikle bisiklet kullanmak kazalara sebebiyet değildir. Bisiklet kazalara sebebiyet vermez, sürücünün yapmış olduğu hatalar kazalara sebebiyet verir. Sürücülerimiz dikkatli olsun, kaskını da takmayı ihmal etmesin.

Bisiklet kullanmak bazı uyarı bisiklet kazaları insanları kazalar dikkatsiz kullanılan bisikletler bisiklet kazaya sebebiyet vermez sürücünün yaptığı hatalar kazaya sebebiyet verir. Sürücülerimiz dikkatli olsun kaskını taksın yoluna baksın. Daha nice güzel festivallerde buluşmak dileğiyle. Bu güzel festivalde yanımda olan değerli dostlara, Gürdeniz Prodüksiyon, kameraman Emin Kaya kardeşime teşekkürlerimi bir borç bilirim. Tüm katılımcılara teşekkür ederim. Teşekkürler Çine” dedi.

Çine Marmara Koleji Kurucu Müdürü Şenol Usta ise, “Çine Marmara Koleji olarak kitap okumanın önemini çocuklara sevdirip aktarıp hayatları boyunca devam etmesini sağlamak. Bisiklette iyi bir spor. Sağlıklı yaşam için gerekli bir araç. Bu anlamda çocuklarımıza örnek olmak ve eğitimleri anlamında güzel bir etkinlik oldu. Herkese çok teşekkür ederiz” diye konuştu.




Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA