ÇİNE'DE 1926 RUHU HİZMET ADAMLARINI BULUŞTURDU
Eklenme : 11.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE 1926 RUHU HİZMET ADAMLARINI BULUŞTURDU

Çine Belediye Başkan Adayları Çine Madranspor ile Aydın Büyükşehir Belediye Spor karşılaşmasını tribünde birlikte izledi.



Çine Madranspor, Yüksel Yalova Stadı’nda Aydın Büyükşehir Belediye Spor’u konuk etti. Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler maçı tribünde birlikte izledi. Her iki başkan adayı, “Çine Madranspor ilçemizin köklü ve güzide bir kulübü bugün bir vatandaş olarak takımımızı desteklemek için buradayız” dedi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BÜYÜK YARA

Çine Madranspor rakibine 2-1’lik skor ile mağlup olarak şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. Taraftarlar maç sonu hakemlerin saha içi kararlarına tepki gösterirken maçın orta hakemi taraftarlara gülümseyerek tahrik etti. Polis meydana gelebilecek kavga ve olayları güçlükle yatıştırdı.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA