ÇİNE'DE 19 MAYIS VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI
Eklenme : 10.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE 19 MAYIS VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Çine’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kaymakamlık tarafından gerçekleştirilen kız ve erkekler arası voleybol turnuvaları başladı.

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü organizesi ile Kapalı Spor Salonu’nda başlayan turnuvada kızlar kategorisinde; Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Muhsin Kalkan Anadolu Lisesi, Çine Anadolu Lisesi, Madran Anadolu Lisesi. Erkekler kategorisinde ise Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Çine Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Madran Anadolu Lisesi, 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yer aldı. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, ilçede yaşayan gençlerin spor yapabilmeleri adına çaba sarf ettiklerini ifade ederken ayrıca Cuma günü ilçeler arası voleybol şampiyonasına ev sahipliği yapacaklarını ve Aydın’ın diğer ilçelerinden gelecek olan takımların Çine’deki bu turnuvaya katılacaklarını belirtti.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA