ÇİNE'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI
Eklenme : 19.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE 19 MAYIS COŞKUYLA KUTLANDI

Çine’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nın 103. yıl dönümü kutlandı.



Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 104. yıldönümü Çine’de coşkuyla kutlandı. Çine Hükümet Konağı Meydanında düzenlenen törende Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü çelengini Müdür Ali Dinçer, Atatürk Anıtı'na sundu. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Çelenk koyma töreninin ardından resmi kutlamalar Çine Yüksel Yalova Stadı’nda gerçekleştirildi.

Çine Yüksel Yalova Stadı’ndaki törene; Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, siyasi parti, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Törende şiirler okundu, halk oyunları ve judo gösterileri sergilendi. Erkek ve kız kategorilerinde koşu yarışmaları düzenlendi. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere madalya ve kupalarını Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Çine Cumhuriyet Savcısı Mustafa Tüfekçi’nin elinden aldı.


Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA