ÇİNE'DE 19 MAYIS COŞKUSU BELEDİYE KONSERİ İLE TAÇLANDI
Eklenme : 19.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE 19 MAYIS COŞKUSU BELEDİYE KONSERİ İLE TAÇLANDI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Çine Kuvayi Milliye Parkı’nda Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen konser coşku dolu anlara sahne oldu.

Çine Belediyesi tarafından gerçekleştirilen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliği yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Çine Belediye Meydanı’nda başlayan Fener Alayı Çine Kuvayi Milliye Parkı’nda son buldu. Tamamı Çineli müzisyenlerden oluşan Sahibinden Satılık adlı grup konseri ise coşku dolu anlara sahne oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinliğine; Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Belediye Meclis Üyeleri, CHP Çine İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok, CHP Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, İYİ Parti Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu’da katıldı.

Çine’de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı renkli görüntülere sahne oldu. Belediye Meydanı’nda toplanan vatandaşlar polis ekiplerinin güvenliğini sağladığı yürüyüş ile fener alayını tamamladı. Çineli müzisyenler Onur Akgüneş, Bahri Kocabaşoğlu, Eren Yakalı’dan oluşan Sahibinden Satılık adlı müzik grubu Kuvayi Milliye Parkı’nı hınca hınç dolduran kalabalığa seslendi. Konser alanında bir araya gelen çoğunluğu gençlerden oluşan vatandaşlar müzik grubunun seslendirdiği birbirinden güzel şarkı ve türküler ile eğlendi. Sahibinden Kiralık adlı grup üyeleri organizasyonu düzenleyen Çine Belediyesi ve CHP Çine İlçe Örgütü ile organizasyona destek veren tüm yetkililer ile konser alanını dolduran vatandaşlara teşekkür etti.




Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


19mayıs çine

Yazılım EMA