ÇİNE'DE 100. YIL COŞKUSU
Eklenme : 12.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE 100. YIL COŞKUSU

Çine Gençlik Spor Müdürlüğü'nün Cumhuriyetin 100. Yılı kapsamında hazırladığı etkinlikler başlıyor.



Çine Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “İlk olarak Cumhuriyet'imizin 100. Yılını kutluyorum. Vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamlı yılda Çine Gençlik ve Spor kurumu antrenörleri ve sporcuları olarak bize yakışan şekilde 100. yılımızı kutlamak için etkinlikler düzenliyoruz. Çineli hemşerilerimizi düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde görmekten mutluluk ve onur duyarız. 100. yılımızı Çine halkı ile birlikte coşkuyla kutlayalım" dedi.

SPORCULAR GÖKLERDE

13 Ekim Cuma günü Gençlik Spor sporcuları saat 10.00-17.00 saatleri aralığında Aydın İl Gençlik Spor Müdürlüğü profesyonel eğitmenleri ile birlikte sporcular Tatarmemişler atlayış pistinden yamaç paraşütü atlayışı yapacaklar.

İSTİKAMET 100. YIL

İlçe müdürlüğünün hazırladığı Bisiklet Turu 15 Ekim Pazar günü saat 10.00'da Çine Gençlik Spor Müdürlüğü’nden çıkış yapılarak başlayacak. Bisiklet turu güzergahı Çine'den Eskiçine Mahallesi arasında olacak. Eskiçine’de tarihi yerler ziyaret edilecek.

BAYRAĞIMIZ UÇURTMALAR İLE GÖKLERDE

25 Ekim Çarşamba günü saat 17.30-18.30 saatleri arasında Yüksel Yalova Stadyumu’nda uçurtma etkinliği düzenlenecek. Çine Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, “ilk olarak Cumhuriyet'imizin 100. Yılını kutluyorum. Vatanımıza milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu anlamlı yılda Çine Gençlik ve Spor kurumu antrenörleri ve sporcuları olarak bize yakışan şekilde 100. yılımızı kutlamak için etkinlikler düzenliyoruz. Çineli hemşehrilerimizi düzenlemiş olduğumuz etkinliklerde görmekten mutluluk ve onur duyarız. 100. yılımızı Çine halkı ile birlikte coşkuyla kutlayalım" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


SPOR CUMHURİYET

Yazılım EMA