ÇİNE ‘AHMET ERTÜRK’ DEDİ
Eklenme : 01.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ‘AHMET ERTÜRK’ DEDİ

İYİ Parti Çine’de ön seçim yerine yapılan temayül yoklamasında Çine Teşkilatı’nda Ahmet Ertürk birinci çıktı.



İYİ Parti’de Aydın’da milletvekili adaylarının belirlenmesi için temayül yoklaması yapıldı.  Başvuruların yoğun olduğu Aydın’da adaylarını ön seçimle belirlemek isteyen İYİ Parti, seçim takvimi çerçevesinde süre yetişmediği için bunun yerine 15 ilde "ön seçim" şeklinde temayül yoklaması gerçekleştirildi.

Çine İlçe Teşkilatı’nda da seçim heyecanı yaşandı. İYİ Parti Çine İlçe Parti Binası’nda yapılan temayül yoklamasında 34 aday sandığa gitti. Salonda 3 sandık kuruldu. Bir üye en az 4 en fazla 8 aday adayı için oy kullandı.  Partililer, kendilerine yakın gördükleri kişilere oy verdi. Saat 09:00 itibariyle başlayan oylama 17:00’da sona erdi.

İYİ Parti Çine’de milletvekili aday adayları arasından en çok oyu 141 oyla Ahmet Ertürk aldı. Ertürk’ü 125 oyla Erhan Algan, 121 oy ile Fevzi Köse ve Tuğça Canpolat Yılmaz takip etti.

İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, “Ön seçimimizi gerçekleştirdik. Seçmem üyeler kendilerini TBMM’de temsil edecek vekillerine vekalet verdi. Demokratik ortamda açık ve şeffaf olarak yapılan bu ön seçim özlenen bir demokrasi şölenidir. İYİ Parti yüz akıyla çıkacaktır” dedi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA