ÇİNE ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme : 14.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ZİRAAT ODASI YENİ HİZMET BİNASININ AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çine Ziraat Odası Başkanlığı Yeni Hizmet Binası gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı. Açılışa, Aydın Valisi Hüseyin Aksoy’da katıldı.



Aydın-Muğla Karayolu üzeri Çine Ziraat Odası Hal Tesisleri içerisine inşa edilen Çine Ziraat Odası Başkanlığı Yeni Hizmet Binası için açılış töreni gerçekleştirildi. Açılışa; Aydın Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Jandarma Komutan Vekili Memiş Arı, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur, Ziraat Odaları Aydın İl Koordinasyon Başkanı Mehmet Kendirlioğlu, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Tariş Pamuk Kooperatif Başkanı Mustafa Akdam, AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine İlçe Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

 

"HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN"

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, “Üreticilerimizin daha ferah ve kaliteli bir ortamda hizmet alabilmeleri için onlara yakışır bir hizmet binası inşa etmek istedik. Bunu başardığımız için mutlu ve gururluyuz. Yeni hizmet binamız tüm üreticilerimize hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

POSACI: ÜRETİCİMİZİ DESTEKLEYEN KURUMLARDIR

AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı; "Son dönemlerde ziraat odaları ile ilgili bir takım söylemler var. Bu odalar çiftçilerin adeta sendikasıdır. Üreticilerimizin var oluşunu destekleyen kurumlardır. Bu modern hizmet binasını ilçe çiftçisinin hizmetine sunan Oda Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Tüm emeği geçen çiftçilerimize de ayrıca teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

VALİ AKSOY: TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Aydın’ın Türkiye’de belirli ürünlerde en fazla üretim yapan illerin başında geldiğini söyleyen Aydın Valisi Hüseyin Aksoy ise, “Çiftçilerimizin daha iyi hizmet almaları noktasında Çine’ye yakışır bir binanın açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu binayı ilçeye kazandıran Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok Beyefendi, yönetimi ve bütün üyelerine, katkı veren kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ardından protokol üyelerine yeni hizmet binasını gezdirdi. Davetlilere keşkek, tavuk üstü pilav ve lokma ikramlarında bulunuldu.

 

 


Haber Resimleri

























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA