ÇİNE ZİRAAT ODASI BAŞKANI OSMAN EŞİYOK GÜVEN TAZELEDİ
Eklenme : 02.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ZİRAAT ODASI BAŞKANI OSMAN EŞİYOK GÜVEN TAZELEDİ

Çine Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Kongresi gerçekleştirildi. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Osman Eşiyok güven tazeledi.



Çine Ziraat Odası Olağan Genel Kurul Kongresi başladı. Buharkent Ziraat Odası Başkanı Naim Özdamar’ın divan başkanlığında gerçekleştirilen kongrede başkanlık seçimi için iki liste hazırlandı. Göksel Açıkgöz’ün başı çektiği yeşil listeden 9 kişi listeden ayrılma talebinde bulundu. Göksel Açıkgöz bu flaş gelişmenin ardından başkanlık adaylığından çekildiğini ilan etti. Tek liste ile gidilen seçimde Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongreye, AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Çine Galericiler Sitesi Başkanı Mehmet Kocabıyık ve çok sayıda davetli ve oda üyeleri katıldı.

“HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan seçimde oy kullanan 60 üyenin tamamının da oyunu alarak yeniden başkanlık görevine seçilen Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, “Oda olarak üyelerimizin menfaatleri doğrultusunda çaba sarf etmeye ve Çineli çiftçimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Kongremize katılım sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

YENİ OLUŞTURULAN ODA MECLİS ÜYELERİ

Asil Üyeler; Osman Eşiyok, Abdullah Sardoğan, Ahmet Dönmez, Ahmet Kurt, Akın Şahin, Bülent Öztürk, Halis Tutugan, Kenan Şahin, Kenan Kaya, Mehmet Aytaş, Mehmet Kılcı, Mustafa Dönmez, Necai Çetin, Nevzat Kahraman, Özkan Çiçek, Sedat Kaya, Tugay İğci, Tuncay Yıldırım, Turan Allale, Ülfet Karadağ, Zeki Çoban.

Yedek Üyeler; Erdal Aslan, Halis Özkan, Oktay Akdam, Volkan Öner, İhsan Öztürk, Yılmaz Karaağaç, Hidayet Adıyaman, Mithat Akdağ, Mustafa Kocabay, Ünal Cevher, Sezgin Taştan, Tolga Yıldız, Muhsin Şimşek, Ertuğrul Atçı, Fikret Uyar, Ahmet Arslan, Abdurrahim Ataköy, Dursun Uysal, Ünal Karadağ, Mehmet Kurt ve Hüseyin Uyar.


Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA