ÇİNE VİNÇ KAYITSIZ KALMADI
Eklenme : 04.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE VİNÇ KAYITSIZ KALMADI

Çine’de yaşayan ve Türk Bayrağı’na olan aşkı ile bilinen Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı talebine Çine Vinç Ailesi de kayıtsız kalmadı. Çine Vinç Müdürü İlker Akcan, dev Türk Bayrağını Hasan Bayram’a hediye etti.

 

Evinde birçok Türk Bayrağı bulunan Hasan Bayram’ın dev Türk Bayrağı talebine Çine Vinç Ailesi kayıtsız kalmadı. Hasan Bayram kendisine hediye edilen Türk Bayrağı ile sevincine sevinç kattı. Bayram Ailesine Çine Vinç İşletme Sahibi Mehmet Memiş’in selamını ileterek Hasan Bayram’a dev Türk Bayrağı hediye eden Çine Vinç Müdürü İlker Akcan, "Her Türk vatandaşında olması gereken Türk Bayrağı sevgisinin Hasan’da çok daha fazla olduğunu gördük. Bu da bizi fazlasıyla mutlu etti. Biz Türk Bayrağı nedeniyle bedeller ödeyen bir firmayız, gerektiğinde daha fazla bedel ödemeye de hazırız. Hasan bizim için özel biri ve onun her isteğini yerine getirmek isteriz” dedi. Hasan Bayram ve ailesi Çine Vinç Ailesine bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.

 




Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine vinç bayrak

Yazılım EMA