ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ANLAMLI ZİYARETLER
Eklenme : 12.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN ANLAMLI ZİYARETLER

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem görevi devralmasının ardından Yönetimi ile birlikte şehitlik ve ilçede hizmet veren kurumları ziyaret etti. 



Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem yönetimi ile birlikte Çine Kaymakamı Turan Erdoğan, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve Çine Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürü Günay Ocak'ı ziyaret etti. Ardından Başkan Ali Erdem ve yönetimi Şehit Beray Uzunova, Şehit Coşkun Benzer ve Şehit Hüseyin Uzunova'nın kabrini ziyeret ederek dualar etti. 

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem, "İlçemizde hizmet ve faaliyet gösteren değerli kurum temsilcilerini ziyaret etmeye ve ilçemiz adına istişarelerde bulunmaya devam edeceğiz. Ayrıca belirtmek isteriz ki şehitlerimiz bu vatan uğruna canını veren ülküdaşlarımızdır ruhları şad olsun. Bu kutlu yürüyüşte vatan için canını veren şehitlerimiz ve canını hiçe sayan gazilerimizi unutmamak adına ziyaretlerimize buradan başladık. İnşallah bu hizmeti layıkı ile yerine getiririz" diye konuştu. 


Haber Resimleri
















Yazılım EMA