ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI POLİS TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ
Eklenme : 08.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI POLİS TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Çine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Murat Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri, 04-10 Nisan Türk Polis Haftası dolayısıyla Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret ederek polis haftasını kutladı.

Çine Ülkü Ocakları Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 177. yıl dönümü sebebiyle Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Çine Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Murat Çalışkan ve Alirıza Candan katıldı. Duyduğu memnuniyeti dile getiren Çine İlçe Emniyet Müdürü Talat Afşar Başkan Çalışkan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, “Ülkü Ocakları olarak; Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Türk Polis Teşkilatı’nın bu kutlu vazifesinde yürekten dualarımızla birlikte her zaman ve her koşulda yanlarında olduğumuzu gururla ifade ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, 177 yıldır büyük bir özveriyle çalışan Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı gururla kutluyor, görevi başında canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden kahraman gazilerimizi rahmetle anıyorum. Görev başındaki tüm Emniyet Teşkilatımıza üstün başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA