ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI ÇAĞRIM SANA TÜRK GENÇLİK KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Eklenme : 20.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ÜLKÜ OCAKLARI ÇAĞRIM SANA TÜRK GENÇLİK KONSERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çine’de Osman Öztunç ve Grup Gökcen’in sahne aldığı ve Çine Ülkü Ocakları tarafından ‘Çağrım Sana Türk Gençlik Konseri’ gerçekleştirildi.



Çine Merkez Taksi Durağı Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere; MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Karakuş, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Cumhur İttifakı Çine Belediye Meclis Üyesi EYSİM Mineral Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Demir, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert, Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, ülkücü camiası ve vatandaşlar katıldı. Mehteran takımı ile başlayan konserde Grup Gökcen ve Osman Öztunç birbirinden güzel şarkılar ile hayranlarını mest etti.

ÇALIŞKAN: TÜRK MİLLİYETÇİLERİNİN SESİDİR

Bu gece bir olmanın diri olmanın gecesidir” diyerek sözlerine başlayan Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, “Bu gece Türk Milliyetçilerinin verdiği kuvvetli bir nefes güçlü bir sestir. Bu ses mazlumlar yanında yunus, zalimler karşısında yavuz, onurlu ve şuurlu duruşu ile ben Türküm diye haykıran Türk Milliyetçilerinin sesidir. Bu ses Türklüğünden utananlara inat varlığını ilelebet sürdürecek olan Türk Milliyetçilerinin sesidir. Bu ses şahsi menfaatlerinin peşinde koşturanların değil sahip çıktığı davalarına biat edenlerin sesidir. Bu ses davasını ülkesini ve milletini bütün değerlerin üstünde tutup her türlü zorluğa göğüs geren ülkü ocaklarının sesidir” şeklinde konuştu.

ALICIK: BU İŞLER LAFLA OLMUYOR

Türkiye Cumhuriyeti’nin Osmanlı’nın yüz katı kadar büyüklüğünde olacağını söyleyen MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, “2023’te Cumhur İttifakı ile bunu gerçekleştireceğiz. Ben buna canı gönülden inanıyorum. Cumhur İttifakı bu ülkeyi karşılıksız sevdik diyen büyük lider Doktor Devlet Bahçeli’nin gerçekleştirmiş olduğu bir Cumhur İttifakı’dır. Çine ve Aydın dediğimiz zaman sağın kalesidir. Siz bakmayın burası rahmetli Menderes’in memleketi. Bu işler lafla olmuyor. Bu millet iki ayaklıdan çok çekti. Aydın’a büyükşehir olmadan önce bir bakın, olduktan sonra bir bakın. Büyükşehir var iki ayaklı ilen bile bu memleket çok çekti. 6+1 herkes diyor 6 ayaklı. 6+1’i niye söylemiyorsunuz. Bu bir olmazsa ne yapacaksınız? Birileri biz Meral Akşener’i, Mansur Yavaş’ı istemiyoruz dediler niye ses çıkarmıyorsunuz?” diye konuştu.

“ASIR TÜRK ASRI HEDEF KIZILELMA VE TURAN ÜLKÜSÜDÜR”

Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Karakuş, “İnan ve heyecanımızı yenileyen Çine Ülkü Ocakları’nı tebrik ediyorum. Bir kez daha buluşmamızı sağlayan Allah’a şükrediyorum. Ülkü kavramının ağırlık merkezi olan binlerce yıllık şanlı mazinin sahibi Aziz Türk Milleti son olarak verdiği Kurtuluş mücadelesini Cumhuriyet ile taçlandırmıştır. Ülkücü gençlik Türk gençliğinin milli duyarlılıklarının çelikleşmiş abidesidir. Asır Türk asrı, hedef Kızılelma ve turan ülküsüdür. Muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcuttur” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKI 2023 SEÇİMLERİNE DAMGA VURACAK”

“Genel başkanımızın dediği gibi ‘seçimler için değil nesiller için çalışıyoruz” diyerek sözlerine başlayan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pehlivan, “Türk Gençliği ülkü ocaklarından dünyayı izlemektedir ve cevabını ülkü ocaklarından verecektir. Bu iman meşalesini yakan büyüklerimizin davasını dünyada haykırmaya devam edeceğiz. Türkiye içi boş tartışmalarla gündem yaratmaya çalışılırken milli değerlerimiz sömürülmektedir. Başını cennet mekan başbuğumuz Atatürk’ün kurduğu ve Atatürk’ün çizgisinden çıkmış olan CHP’nın çektiği 6’lı ganyan ekibini görüyoruz. Dağdaki terör örgütü PKK’nın siyasetteki uzantısı HDP’de bunları destekliyor. Cumhur İttifakı’nın 2023 seçimlerine damgasını vuracağını belirtmek istiyorum. İnanarak azim ve kararlılıkla başaracağımızı şimdiden ilan etmek istiyorum. Derdimiz devlet işimiz hizmet sizleri de Allah’a emanet ediyorum” dedi.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA