ÇİNE TOPÇAM ALABALIK RESTORAN MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
Eklenme : 09.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE TOPÇAM ALABALIK RESTORAN MİNİK ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI

Çine Topçam Alabalık Restoran, Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocukları ağırladı. Çocuklar yeşillikler içerişinde hoş vakit geçirdi, ikram edilen lezzetleri tattı.



Çineli hayırsever Helvacıoğlu ailesi tarafından yaptırılan Naciye Ünal Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar Okul Müdürü Ali Savaş ve öğretmenleri eşliğinde Çine Topçam Alabalık Restoran’ı ziyaret etti. Ziyarete; Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ayşe Aktaş ve Mehmet Ertaş’ta katıldı. Çine Topçam Alabalık Restoran İşletme Sahibi Mustafa Canseven ve Damla Gönezer küçük ziyaretçileri ile yakından ilgilendi. Öğrencilere, balık, köfte, karpuz ve içecek ikramında bulunuldu. Öğrencilerinin yeşillikler içerisinde çok hoş bir vakit geçirdiğini ifade eden Okul Müdürü Ali Savaş, İşletme Sahibi Damla Gönezer ve Mustafa Canseven’e kendilerini göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


TOPÇAM ÇİNE

Yazılım EMA