ÇİNE TEK YÜREK OLDU! ÇİNE’DEN ADIYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ
Eklenme : 01.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE TEK YÜREK OLDU! ÇİNE’DEN ADIYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ

Çine eğitim camiası Ramazan Ayı’nda Adıyaman’daki depremzedeleri unutmadı. Hayırseverlerin yardımları depremzedeler için yola çıktı.



Çine Hüseyin Özkan İlkokulu tarafından ‘Birlikte Güçlüyüz’ projesine tüm eğitim camiası destek verdi. Ramazan Ayı’nda depremzedelerin yüzlerini güldürmek ihtiyaçlarını gidermek anlamında Hüseyin Özkan İlkokulu tarafından yardım kampanyası başlatıldı. Depremden etkilenen vatandaşların yanında olmak, yüzlerini güldürmek ve mutluluklarına vesile olmak için başlatılan kampanya ilçe eğitim camiası tarafından büyük ilgi gördü. Farklı okullardaki öğretmen ve velilerinde destek verdiği kampanya ile kuru gıdalardan oluşan 63 koli oluşturuldu. Koliler Aras Kargo tarafından ücretsiz olarak deprem bölgesine ulaşmak üzere yola çıktı.

Çine Hüseyin Özkan İlkokul Müdürü Özgür Soğancı, “Çine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan, Hüseyin Özkan ilkokulu öğretmen, veliler, öğrencilerimiz ile bize destek olan tüm eğitim camiasındaki arkadaşlarımız, vatandaşlarımız ve Aras Kargo’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.


Haber Resimleri



















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA