ÇİNE SYDV MÜDÜRÜNDEN TAKDİR EDİLEN DAVRANIŞ
Eklenme : 07.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE SYDV MÜDÜRÜNDEN TAKDİR EDİLEN DAVRANIŞ

Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak, sokağa atılan ve açlık ile mücadele eden bir köpeğin yardımına koşarken, soğuk havalara dikkat çekerek sokaktaki dostlara yardım çağrısında bulundu.

Neredeyse her gün koşan ve katılmış olduğu bir çok koşu yarışında dereceye girerek ödüllendirilen Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak, “Bu yavrucak sahiplenilmiş sonrada sokağa salınmış sanırım. Beni ilk gördüğünde korkuyla havlamaya başladı, mama verdim öyle acıkmış ki anlatamam. Bakmayacağınız hayvanları bağlayıp aç susuz bırakıp işkence etmeyin. Konuşup derdini anlatamayan dili olmayan bu canlar. Acıktım, susadım, üşüdüm diyemiyorlar. Bu soğuk havalarda çaresiz durumdalar. Çevremizdeki bu canlara sahip çıkalım” diyerek yardımsever vatandaşları sokakta bulunan dostlara yardım çağrısında bulundu.




Haber Resimleri










Mustafa budak 07.02.2022 19:49
Helal olsun size allah razi olsun hersey gönlünüzce olsun sessiz kullarımıza ses olduğunuz için teşekkürler


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine sokak köpek

Yazılım EMA