ÇİNE SPOR KULÜBÜ ÇOCUKLARIYLA BULUŞUYOR
Eklenme : 28.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE SPOR KULÜBÜ ÇOCUKLARIYLA BULUŞUYOR

Çine Spor Kulübü kurulum aşamasını tamamlayarak faaliyetlerine başladı.



Aydın ve Çine futboluna uzun yıllar Futbolcu ve antrenör olarak hizmet eden emekli öğretmen Bülent Dalman, “Çocuklarımıza küçük yaştan itibaren iyi bir futbol eğitimi vermekle birlikte onları günümüz kötü alışkanlıklarından uzak tutarak sporun evrensel boyutlarındaki sevgi, kardeşlik ve Fair Play ilkelerine bağlı, saygılı, kültürlü ve sosyal genç bireylerin yetiştirilmesi için gerekli eğitimin verilmesi gerekiyor. Ayrıca sürekli gelişen teknolojiden ve bilimsel çalışmalardan maksimum seviyede faydalanarak sporda yetenekli çocuklarımızı Türk futboluna armağan etmek istiyor” şeklinde konuştu.

Ayrıca Dalman, Kulübün bu amaçlara ve hedeflere ulaşması için Çine’nin değerli evlatları Feride Raşit Kalkan Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, Göksel Güneş ve Ahmet Harman ile beraber çalışacaklarını söyledi.

Şubat tatilinde Efeler Spor Kulübünün düzenlediği Efeler CUP’a kısa zamanda kurulmasına rağmen Çine Spor Kulübü olarak katıldıklarını ve çocukların gösterdiği performans ve başarılarının heyecanını arttırdığını söyleyen Dalman “Kulübümüzün kurulmasında emeği olan herkese tekrar teşekkür ederek futbolu seven çocuk ve ailelere Çine Spor Futbol Okulu’na davet ediyoruz” dedi.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine gündem spor

Yazılım EMA