ÇİNE SİYASETİ BU AÇILIŞTA BULUŞTU
Eklenme : 09.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE SİYASETİ BU AÇILIŞTA BULUŞTU

Çine siyasetinin ağır topları Çine Sanayi Sitesi’nde faaliyetlerine başlayan Fırat Oto Tamir İşletmesi’nin açılışında bir araya geldi.



MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar haricinde bazı siyasi parti ilçe başkanları ve Çine siyasetinde rol oynayan yöneticiler Fırat Oto Tamir İşletmesi’nin açılışında bir araya geldi. Çine’nin Dutluoluk Mahallesi’nden genç girişimci Fırat Karabulut’a ait Fırat Oto Tamir İşletmesi için açılış töreni gerçekleştirildi. Açılış törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine Eski Belediye Başkan Adayı ve mevcut Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Aydın Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Utku Şahin, AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, İYİ Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Erkan Bozkurt, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı’da katıldı.

“FIRAT KARDEŞİMİZİN YANINDAYIZ” MESAJI VERDİLER

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, AK Parti Çine Eski Belediye Başkan Adayı ve mevcut Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar yapmış oldukları konuşmalarında, Fırat Karabulut’un her daim yanında olduklarını belirterek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

AYAK ÜSTÜ SİYASET

Çine’nin siyasi temsilcilerinin bir araya geldiği açılışta siyasi ve ilçenin geleceğini belirleyebilecek konuşmalarda gerçekleştirildi. Çine Sanayi Sitesi’nde okul olarak tahsis edilen alanın sanayiyi genişletebilmek adına kullanılabileceği fikri oluştu. Bu anlamda önümüzdeki günlerde yapılabilecek proje için siyasilerden bir atılım bekleniyor.


Haber Resimleri






















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA