ÇİNE SHM'DEN ANLAMLI PANKART
Eklenme : 21.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE SHM'DEN ANLAMLI PANKART

Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ‘ZAKKUM’ konserinde kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla pankart açtı. 


Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görevli sosyal hizmet uzmanı Esen Şimşek, ‘ZAKKUM’ konserinde kadına yönelik şiddete karşı toplumda farkındalık yaratmak amacıyla konuşma yaptı. Çine Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamındaki çalışmalarını, 'mevzuat düzenlemeleri, farkındalık oluşturma ve zihniyet dönüşümü, koruyucu ve önleyici hizmetler, şiddet mağdurlarının güçlendirilmesi, sağlık hizmetleri, kurumlar arası iş birliği ve politika geliştirme' başlıkları altında, çok boyutlu olarak, tüm tarafların katkısıyla ve kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğu inancıyla sürdürmektedir” ifadelerine yer verildi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA