Eklenme : 30.09.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE SHM MUHTARLARI BİLGİLENDİRDİ

Çine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Karpuzlu’da dahil olmak üzere mahalle muhtarlarını kurumun hizmetleri kapsamında bilgilendirdi.

Çine Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Evde bakım birimi, günlük hayatın alışılmış tekrar eden gereklilikleri önemli ölçüde yerine getirememesi nedeni ile hayatını başkasının yardımı ve bakımı olmadan devam ettiremiyor ise yüzde 50 ve üzeri tam bağımlı, engelli sağlık raporu olduğunu tespit edilen kişilere verilen hizmetin adı olarak muhtarlara tanıtıldı. Ayrıca kurumda sosyal ekonomik destek yardımı, çocuk hizmeti birimi kapsamında korunmaya muhtaç aile ve çocukların tespitinin yapılarak 5295 sayılı ÇKK kapsamında da hizmet verildiği ifade edildi. Şehit ve gazi yakınları ve gazilerin sosyal ve kültürel bakımdan desteklenmesi amacıyla yapılan çalışmalar ile birlikte doğum yardım birimiyle 15 Mayıs 2015 yılından itibaren doğan tüm çocuklara yardım edildiği söylendi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA