ÇİNE ŞEHİR İÇİ OKUL SERVİS ÜCRETİNDE İNDİRİME GİDİLDİ
Eklenme : 10.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ŞEHİR İÇİ OKUL SERVİS ÜCRETİNDE İNDİRİME GİDİLDİ

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert şehir içi öğrenci servis ücretlerinde indirim talebinde bulunurken bu talep üzerine indirime gidildi. 



07.09.2022 tarihinde düzenlenen UKOME kurul toplantısında alınan karar ile 2022-2023 eğitim ve öğretim dönemine ait okul servis ücretleri 0-10 kilometre 480 lira 10 kilometreden sonra her bir kilometre için 7 lira olarak belirlendi.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert öncülüğünde toplanan okul servis hizmeti veren esnaf ortak bir karara vardı. Başkan Ahmet Sert şehir içi okul servis ücretlerinin 480 liradan 400 liraya düşürülmesi talebinde bulundu. Okul servis hizmeti veren esnafta ortak karar ile Başkan Sert'in talebi doğrultusunda 480 lira olan hizmet ücretini 400 liraya indirdi.

Başkan Ahmet Sert, "Talebimi değerlendiren ve öğrenci velilerini rahatlatmak ve ekonomilerini iyileştirmek için bu zor şartlarda indirime giden bütün esnaflarımızı eğitime vermiş oldukları bu desteklerinden dolayı tebrik ederim" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA