ÇİNE PAYLAŞTIKÇA GÜZEL
Eklenme : 01.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE PAYLAŞTIKÇA GÜZEL

Çine’de Mübarek Ramazan Ayı’nda yine hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahipleri için dertlendi. Hayırseverler tarafından hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. 

Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Ramazan Ayı’nda Çine’de hayırsever kişiler ihtiyaç sahibi ailelerin beklentilerine katkı sunabilmek için çaba harcandı. Yardımlaşma duygusu ile Türkiye’de farklı yardım ve bağışlarda her daim öncü olabilen Çine halkı bu Ramazan Ayı’nda da rızkını paylaşarak mutlulukların çoğalmasına vesile oldu. 



Çine’de faaliyet gösteren Gürsoylar Market İşletme Sahibi Oğuzhan Gürsoy, “Bizim için mutluluk verici bir uğraştı. Geçen seneye göre bu sene %100 lük bir artışla geçen sene hazırladığımız Ramazan paketinin 2 kat fazlasını hazırladık..Sağ olsun hayırsever vatandaşlarımız bu Ramazan Ayı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürdü. Bizlerde seve seve bu uğraş için vakit harcadık ve Her Ramazan olduğu gibi bu Ramazanda da hazırladığımız Ramazan paketlerinden hiçbir kar marjı tutmadan para kazanmadan hazırladık..Allah hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA