ÇİNE PAYLAŞIYOR! GÜRSOY MARKETTE RAMAZANA ÖZEL ERZAK PAKETİ
Eklenme : 29.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE PAYLAŞIYOR! GÜRSOY MARKETTE RAMAZANA ÖZEL ERZAK PAKETİ

Çine’de Mübarek Ramazan Ayı’nda yine hayırsever vatandaşlar ihtiyaç sahipleri için dertlendi. Hayırseverler tarafından hazırlanan paketler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

İletişim: 0555 889 00 09 



Birlik ve beraberliğin ön plana çıktığı Ramazan Ayı’nda Çine’de hayırsever kişiler ihtiyaç sahibi ailelerin beklentilerine katkı sunabilmek için çaba harcıyor. Yardımlaşma duygusu ile Türkiye’de farklı yardım ve bağışlarda her daim öncü olabilen Çine halkı bu Ramazan Ayı’nda da rızkını paylaşarak mutlulukların çoğalmasına vesile olmaya başladı. 

GÜRSOY: BU ÖZEL AYDA DAYANIŞMAYA VESİLE OLMAKTAN GURURLUYUZ

Çine’de faaliyet gösteren Gürsoylar Market İşletme Sahibi Oğuzhan Gürsoy, “Ramazan ayı, paylaştıkça bereketin arttığına inandığımız bir ay. Bu ayda dayanışmak veya sevdiklerini mutlu etmek isteyen müşterilerimiz, Ramazan’a özel satışa sunduğumuz erzak paketimiz vasıtasıyla desteklerini istedikleri kişiye veya kuruma ulaştırabilirler. Kısa süre önce ülke olarak çok büyük bir afet yaşadık; birlik ve beraberliğin önemini zorlu yoldan da olsa bir kez daha tecrübe ettik. Birliktelik duygusunun en yoğun yaşandığı Ramazan ayında, Gürsoylar Market olarak dayanışmaya vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA