ÇİNE ÖZEL EGE YILDIZLARI’NDA 23 NİSAN COŞKUSU
Eklenme : 28.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE ÖZEL EGE YILDIZLARI’NDA 23 NİSAN COŞKUSU

Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu yaşandı.



İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinlikte minik yürekler, marifetlerini sergiledi. Dansları ile büyük beğeni toplayan miniklerin coşkuları, gözlerindeki ışıltı görülmeye değerdi. Miniklerin bayram coşkusuna anneler ve babaların yanı sıra çok sayıda yakınları ortak oldu.

Ege Yıldızları Müdürü Emel Topdemir şunları söyledi; Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Velilerim, Krymetli Misafirler, Sevgili Öğrenciler 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayraminin o kutlama programina hoş geldiniz, bayraminizi kutluyor, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Cumhuriyet güneşinin berrak yüzünü vatan ufkunda gösterdiği gün olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 103. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanıyla, kavuşmuş olduğumuz bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyoruz. 23 Nisan bizim için öylesine bir tarih değildir. Bir dönüm noktasıdır, esaret zincirleriyle bağlanmak istenen turk milletinin bu esareti kabul etmediğinin tum dunyaya ilanidir. Sevgiye, barışa, dostluğa, kardeşliğe, açılan aydınlık ve büyük bir kapı olan sevinç ve gururla kutladiğimiz Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami ülkemizin geleceğinin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Bizler, bu sevgi ve güven sayesinde, dünyanın ilk ve yegâne çocuk bayramı olarak tarihe geçen, millet egemenliğine dayanan, demokrasinin ve Cumhuriyetin Temellerinin atıldığı gün olan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami sayesinde tüm dünya çocuklarıyla paylaşıyoruz. Savaş, hastalık ve doğal afetlerle kaygılanan dünyaya sevgi, saygı, hoşgörü dostluk, kardeşlik ve barış mesajlari vererek heyecanla, coşkuyla, rengarenk goruntulerle s bu güzel bayrami en güzel duygularla kutlamaktan da büyük kıvanç duymaktayız. Bu duygu ve düşüncelerle şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi saygı, şükran, minnetle anıyor: başta bugünü anlamlandıran çocuklarımızın, milletimizin ve tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içters dileklerimle kutluyor Hepinizi saygıyla selamlıyorum


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA