ÇİNE OSB’DE YENİ DÖNEM
Eklenme : 30.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE OSB’DE YENİ DÖNEM

2001 yılında kurulan ve bugüne kadar Aydın Valiliği Müteşebbis Heyeti tarafından yönetilen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 1. Olağan Genel Kurulu hizmet binasında gerçekleşti. Çine OSB tüzel kişi temsilcileri tarafından oluşturulan yeni yönetim listesi oy birliği ile kabul edildi.



Genel Kurul, Aydın Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Hacı İbrahim Buğdaycı'nın katılımı ile Divan Başkanı Kayhan Güney, Divan Üyesi Armağan Konar’ın Divan Heyetinin oluşmasının ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okunarak gündem maddelerine geçildi. 2023 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Denetim Kurulu Raporlarının okunmasının ardından yapılan oylamada Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu Üyeleri oy birliği ile ibra edildi.

Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Burak Güngör, yeni yönetimin Çine’ye ve sanayici, iş insanlarına hayırlı olmasını dilerken Çine OSB’yi daha güzel yerlere getireceklerini belirtti. 

21 Yıllık Başarı

Çine OSB Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özkaya; “17 Şubat 2003 yılından beri bizlere verdiğiniz desteklerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yola çıktığımız günlerde Çine Organize Sanayiyi kurulur mu, kurulmaz mı diye başladığımız bu yolda hamdolsun OSB bugün gerçek kimliğine bürünmüş oldu. İnşallah daha hızlı, daha güzel işleri hep beraber başaracağız. Çine’ye hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Çine OSB Yeni Yönetim Kurulu; Ali Ercan, Burak Güngör, Erkan Özkaya, Mehmet Tuncer ve Ozan Sürer,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler ise, Ahmet Ayaz, Kayhan Güney, Mert Aydın, Melih Ece ve Siracettin Kına,

Denetim Kurulu; Armağan Konar ile Mert Dalar,

Denetim Kurulu Yedek Liste; Sinan Karakaş, Süleyman Yaşar Erol,

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu; Burak Güngör, Mehmet Tuncer ile Ozan Sürer,

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kurulu Yedek Liste; Ahmet Ayaz, Erkan Özkaya, Mert Aydın seçildi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine OSB yönetim

Yazılım EMA