ÇİNE MUHTARLAR DERNEĞİ'NDE ALİ TARHAN DÖNEMİ BAŞLIYOR
Eklenme : 20.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MUHTARLAR DERNEĞİ'NDE ALİ TARHAN DÖNEMİ BAŞLIYOR

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran'ın aday olmayacağını açıkladığı toplantıda Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan Başkanlık için adaylığını açıkladı. Muhtarlar başkanlık için tek aday çıkarma eğiliminde.



Çine Muhtarlar Derneği Başkanlık seçimi için muhtarlar Dernek Başkanlığında bir araya geldi. Tek aday çıkarma konusunun masaya yatırıldığı toplantıda Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran ve muhtarlar genel kurulun 23 Şubat 2023 Perşembe günü yapılmasında karar kıldı.

BAŞKAN KAPIKIRAN ADAY OLMAYACAĞINI AÇIKLADI 

Başkanlığa aday olmadığını açıklayan mevcut Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran; “Geçmiş yıllarda yapılan kongreler gibi olmasın, bölücülük, dargınlık, kırgınlık olmadan ön görüşlerimizi burada paylaşalım diye toplandık. Ben demek değil biz demek var derneğimizde. Siyaseti kesinlikle derneğimize katmıyoruz. 72 mahalle muhtarımız ile hep birlikte geleceğimize bakacağız. Önümüzde bir seçim var. Biz de kendi seçimimiz için birlik ve beraberlik içerisinde olalım istedik. Dernek başkanlığımıza aday olmak isteyen veya aday gösterilmek istenen arkadaşlarımız varsa burada açıkça konuşalım. Yarın başkan kendi bildiğini yaptı, şunu önerdi denmesin. Birlik ve beraberlik içerisinde olmamız bizim için önemli. Ben mevcut başkan olarak bu dönem aday olmayacağımı buradan açıklıyorum arkadaşlar. Aday olacak arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

ALİ TARHAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Dernek Başkanlığına adaylığını açıklayan Soğancılar Mahalle Muhtarı Ali Tarhan söz alarak muhtarlara seslendi. Tarhan, “Şubat ayı içerisinde yapılacak olan Genel Kurul toplantımızda adaylığımı açıklıyorum ve muhtar arkadaşlarımdan desteklerini bekliyorum. Bu adaylığımızda ilk temel hedefimiz yaşamış olduğumuz problemleri bir nebzede olsa çözüm yolunda katkı sağlayabilmek. İnanıyorum ki bunu birlik beraberlik içerisinde her şekilde başaracağız. Rabbim birliğimiz ve dirliğimizi bozmasın. Nasip olursa Çine Muhtarlar Derneği Başkanlığına adayım” dedi. 


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA