ÇİNE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR
Eklenme : 13.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MİSAFİRLERİNİ AĞIRLIYOR

Adıyaman'da meydana gelen deprem sonrası barınma ihtiyacını karşılamak anlamında Çine 47 depremzedeye kucak açtı.



Adıyaman’dan Çine’ye getirilen 47 depremzede Çine Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Erkek Öğrenci Yurduna yerleştirildi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile SYDV ekiplerinin de depremzedeler için harekete geçti. Misafirler ve çocukları için gerekli tüm ihtiyaçların giderilmesi için Aydın Valiliği ve Çine Kaymakamlığı seferber oldu. Çocukları ile birlikte yurda yerleşen aileler kendileri için sunulan hizmetlerden çok memnun kaldıklarını ifade etti.

Hayırsever vatandaşlar Çine’de kalacak olan depremzedeler için; Banyo havlusu, sabun, şampuan, tuvalet kâğıdı, kağıt havlu, ıslak mendil, diş macunu ve fırçası, çamaşır deterjanı, su, kuru gıda, çay, şeker, yiyecek ve içecek malzemeleri, bulaşık deterjanı, nevresim, battaniye, yastık, sıvı sabun, yüzey temizleyicisi, tabldot kaşık, çatal, bardak, çöp poşeti, çocuk bezi, hijyenik pet gibi malzemelerle destek olabilirler.

 


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA