ÇİNE MİNİK'O KİDS'TE YILBAŞI COŞKUSU
Eklenme : 01.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MİNİK'O KİDS'TE YILBAŞI COŞKUSU

Çine’nin ilk oyun atölyesi Minik'O Kids yılbaşı etkinliği gerçekleştirdi. Minik öğrenciler eğitmenleri ve aileleri ile birlikte keyifli ve eğlenceli saatler geçirdi.

Minik'O Kids Oyun Atölyesi, yılbaşına renkli görüntüler ile ‘merhaba’ dedi. Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen etkinliğe öğrenciler, velileri ve eğitmenleri katıldı. Çeşitli etkinlikler ile eğlencenin tavan yaptığı gecede yılbaşı çekilişi de gerçekleştirildi. İlk çekilişte talihliye gram altın hediye edildi. 

Minik'O Kids Oyun Atölyesi İşletme Sahibi Seda Demiray, “Eflatun’un da dediği gibi ‘Çocuk oyunla büyümelidir’ sözüyle yola çıktık ve Çine’nin ilk oyun Atölyesi olarak hizmete başladık. Yine ilkleri yaşatarak yılbaşı özel kostümlü çocuk partisini düzenledik. Çünkü çocuklarımızın gözündeki heyecan, kalbindeki mutluluk olmak istedik. Çocuklarımızın en kıymetli yılları olan ilk çocukluk dönemlerinde yer aldığımız için çok mutluyum. Bu nedenle Minik'O Kids’teki tüm çocuklarıma, ailelerine ve partimize katılan tüm misafirlerimize çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA