ÇİNE MEHMET TUNCER ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ ERASMUS PROJESİ İLE YURT DIŞINDA EĞİTİM ALACAK
Eklenme : 14.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MEHMET TUNCER ANADOLU LİSESİ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ ERASMUS PROJESİ İLE YURT DIŞINDA EĞİTİM ALACAK

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri ERASMUS Projesi ile yurt dışında eğitim alacağı öğrenildi.  

Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler paylaşıldı: Erasmus projeleri başvuruları sonucu 2021-1-TR01-KA122-SCH-000015936  numaralı  Okul Eğitiminde Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği Projeleri kapsamındaki “Eğitimde Maker Ol” isimli projemiz okulumuzda yürütülmek üzere onaylanmış olup 09.02.2022 tarihi itibari ile Ulusal ajans ile çift taraflı sözleşmesi imzalanmıştır. Okulumuz bu proje kapsamında Avusturya’nın Viyana şehrinde 10 öğretmenin ‘ Dijital Eğitimde Maker Olmak” adlı 7 günlük kursa katılması ve bu alanda faaliyetleri bulunan bir okulda 3 gün işbaşı gözlem yapması, 5 Öğrencinin Almanya’nın Essen şehrinde 5 günlük bir kursa katılması ve Okulumuzda Yurt dışından görevlendirilecek olan Uzmanın okulumuz öğretmenlerine 5 günlük bir eğitim vermesi faaliyetlerini gerçekleştirecektir. Bu proje faaliyetlerinde görev alan öğretmen ve öğrencilerimiz edindikleri kazanımları okulumuzda öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile paylaşacak okulumuzda digital eğitim araçlarının kullanımı yaygınlaşacak ve eğitim faaliyetlerimizde kalite artışı sağlanacaktır. Proje faaliyetlerini gerçekleştirebilmek için okulumuz AB fonundan 40710 euro hibe bütçesi alacaktır. Kamu oyuna saygıyla duyurulur.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE ERASMUS

Yazılım EMA