ÇİNE MEHMET EMİN ÜNAL'DA TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI
Eklenme : 26.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MEHMET EMİN ÜNAL'DA TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi açıldı.

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 fuarına; Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 1986 yılında yenileyerek eğitime kazandıran merhum Mehmet Emin Ünal’ın evladı hayırsever iş adamı Helvacıoğlu Traktör ve Petrol Ticaret A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Melih Ünal, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Ertaş ve Muhammet Karaatmaca Melih Ünal, daire amirleri, ilçedeki diğer okulların müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. İlçe protokolü, okul bahçesinde yer alan stantları gezerek öğrencilerden bilgi aldı. Program sonunda okul öğrencilerinin kendi elleriyle yapmış oldukları ikramlar misafirlere sunuldu.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, "Geleceğe ışık tutacak projeler üretken kızlarımız sayesinde hayat bulmuş. İlçemizde birçok okulumuzda hem merkezde hem mahallelerimizdeki okullarımızda TÜBİTAK'a sunulan ve kabul edilen projelerin çokluğu bizi çok mutlu ediyor. Nazari olarak derslerde alınan bilgilerin projeye dönüştürülerek görselleştirilmesi, uygulanması, öğrencilerimizin bu bilgileri ne kadar çok öğrendiklerinin bir göstergesidir. Bilginin en kalıcı olmasını sağlayan yöntem de herhalde bu yöntemdir. Birçok başarılı proje sayesinde bizlerde fuarları gezerken hem bilgilenmiş hem de bilgilerimizi güncellemiş oluyoruz. Gençlerimizle gerçekten büyük gurur duyuyoruz. Yarınlara daha umutlu bakmak ve daha güvenli hissetmek iyi bir duygu bizim için" dedi.




Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Eğitim çine

Yazılım EMA