ÇİNE MECLİSİ BAŞKAN MEHMET KIVRAK ÖNDERLİĞİNDE 2024 YILININ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ
Eklenme : 03.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MECLİSİ BAŞKAN MEHMET KIVRAK ÖNDERLİĞİNDE 2024 YILININ İLK TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

Çine Belediyesi 2024 Yılı ilk meclis toplantısı Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak başkanlığında gerçekleştirildi.


Çine Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 15 gündem maddesi görüşüldü. Meclis 1’inci Başkan Vekili, Denetim Komisyonu Üyesi ve Plan ve Bütçe Komisyonu’nda eksilen üye yerine üye seçimi gerçekleştirildi. Yapılan oylamalar sonunda Meclis Birinci Başkanvekilliğine Kübra Kırmızıgül, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyeliğine Mehmet Güler, Denetim Komisyonu Üyeliğine de Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, Mehmet Güler ve Şakir Deniz seçildi.


Gündemin 10’uncu maddesinde yer alan ÇİPAŞ A.Ş. ‘de Çine Belediyesi’ni temsil etmek üzere temsilci görevlendirilmesi de görüşülerek karara bağlandı. Yapılan oylama sonunda Belediye Meclis Üyesi Özden Okumuş, Çine Belediyesi ÇİPAŞ A.Ş. temsilcisi seçildi. 

ENVER SALİH DİNÇER ÖLÜMSÜZLEŞTİRİLDİ

Karakollar ve Kahraman Mahallesi sınırlarında bulunan tatlı su çeşmesine isim verilmesinin görüşüldüğü gündem maddesinde söz alan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Kahraman ve Karakollar Mahalle Muhtarlarının ortak talebi üzerine çeşmeye Merhum Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in adının verilmesi önerisinde bulundu. Başkan Kıvrak, Çine Belediyesi Havuzlu Tesisleri’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde alınan kararla Enver Salih Dinçer Sosyal Tesisleri olarak değiştirildiğinin bilgisini paylaşarak “Merhum Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer’in adını ilçemizde yaşatan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.
Yapılan oylama sonuna Karakollar ve Kahraman Mahallesi sınırlarında bulunan tatlı su çeşmesinin isminin Enver Salih Dinçer Çeşmesi olarak değiştirilmesine karar verildi.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine meclis

Yazılım EMA