ÇİNE MECLİSİ 7 MADDEYİ GÖRÜŞTÜ
Eklenme : 22.05.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MECLİSİ 7 MADDEYİ GÖRÜŞTÜ

Çine Belediye Meclisi, 7 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.



Çine Belediye Meclisi ÇİPAŞ A.Ş.’de yönetim kademelerinde değişiklik yapmak üzere yapılacak olan genel kurulda yetkiyi Başkan Mehmet Kıvrak’a verdi.

Gündemin birinci maddesinde plan ve bütçe komisyonuna havale edilen Çine Belediyesinin 2024 tarifelerinin güncellenme konusu komisyondan geldiği şekilde oy birliği ile kabul edildi. Gündemin ikinci maddesi Litvanya Taurage Belediyesi'ne yapılacak olan yurt dışı gezisi ile ilgili Sırcemal Dinçer, meclis üyelerine yapılan projeyle ilgili bilgiler verdi. Başkan Kıvrak, Çine’de güneş enerjisinden faydalanmak için birçok projeler geliştirilmesi gerektiğini vurguladı. Madde oy birliği ile kabul edildi.

ÖDÜLLER BELİRLENİ

Çine Belediyesi tarafından düzenlenen "En Güzel Balkon Yarışması’nda dereceye girenlere ödül verilmesi konusunda da Sırcemal Dinçer, AB projenin dahilinde olduğunu ‘7’den 70’e Yeşil Gelecek Kampanyası ve En Güzel Balkon Yarışması’ ile Çine’de bir ilki gerçekleştirdiklerini bunun gibi daha birçok projeye imza atmak için çalışacaklarını ifade etti. Başkan Mehmet Kıvrak yarışmanın birincisine 7 bin 500, ikinciye 5 bin, üçüncüye ise 3 bin 500 lira ödül verileceğini bildirdi. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edildi.

ŞAMPİYONA ÖDÜL ÇIKMADI

Meclis, Trap Atışları Türkiye Şampiyonasında birinci olan Çine’yi temsil eden Sabri Özen’e ödül verilmesi konusunu görüştü. Tasarruf tedbirleri nedeniyle ödül verilmesi oy birliği ile reddedildi.

ÇİPAŞ’IN AKİBETİ KONUŞULDU

ÇİPAŞ A.Ş.'de Belediyeyi temsil etmek üzere temsilci görevlendirilme yetkisi oy çokluğu ile Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’a verildi.  Başkan Kıvrak, “ÇİPAŞ A.Ş.’de genel kurul yapılacak. Genel kurulda Çine Belediyesini temsil etmek için yetkiyi bana verdiniz. Yönetim kurulu şu anda oluşturulmadı daha. Mevcut yönetim kurulu da değiştireceğim” dedi.

Mülkiyeti Belediyeye ait Hamidabat Mahallesi 153 ada 18 parsel ile Soğancılar Mahallesi 389 ada 1 parsel sayılı taşınmazların satış işleri görüşülerek oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin son maddesi İller Bankasından teminat mektubu alınması konusu oy çokluğu ile kabul edildi.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine meclis

Yazılım EMA