ÇİNE MASTERLER FUTBOL TAKIMI KURULDU
Eklenme : 09.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MASTERLER FUTBOL TAKIMI KURULDU

Çine’de futbola renk ve soluk getirmek isteyen bir grup futbol sevdalısı kişiler tarafından Çine Masterler Futbol Takımı kuruldu.



Yeniden yeşil sahalarda olmanın mutluluğunu yaşayan futbol sevdalıları ilk maçlarını Çine Yüksel Yalova Stadı’nda Muğla Masterler Futbol Takımı ile oynadı. Çine Masterler Futbol Takımı kurucularından Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, “Yeniden yeşil sahalarda olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aydın Masterler Ligine katılarak eski günlerdeki gibi futbol heyecanımızla müsabakalar geçirmek istiyoruz. Çine’ye futbolda renk ve soluk getirmek için çıktığımız bu yolda bizde destek olan Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve Yönetimi, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert ve Yönetimi, Topçam Taşımacılık Sahibi Fevzi Türkan, Kıvrak Et Galeri Sahibi Fırat Kıvrak ile bize Yüksel Yalova Stadyumu’nun kapılarını açan Çine Gençlik Spor Müdürü Ali Dinçer’e çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

 


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


SPOR ÇİNE

Yazılım EMA