ÇİNE MASTERLER EFELER MASTERLER'İ AĞIRLADI
Eklenme : 22.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MASTERLER EFELER MASTERLER'İ AĞIRLADI

Çine Feride Raşit kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım öncülüğünde Şubat ayında kurulan Çine Masterler takımı Aydın'ın güçlü ekiplerinden Efeler Masterler takımını ağırladı.



Çineli futbolseverlere uzun yıllar başta  Çine Madranspor olmak üzere ilçenin çeşitli takımlarında forma giyen Çine Masterler takımı oyuncuları rakibi ile çekişmeli ve güzel bir futbol maçı sergiledi.  Müsabakada ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Çine Masterler takımı ikinci yarıda yaptığı değişikler ile skoru 2-2 ye getirdi. Maç berabere tamamlandı. Takım kurucusu Fatih Yıldırım açıklamalarında öncelikle Efeler Masterler takımına ilçelerine gelip güzel futbol oynadıkları ve seyrettirdikleri için teşekkür etti.

 Takım arkadaşlarıyla yıllar sonra yine Masterler takımıyla bir arada olmanın mutluluğu ve gururunu yaşadıklarını ifade eden Fatih Yıldırım, “İlçemize renk ve heyecan getirmek için kurulan Masterler takımını desteklemeye gelen taraflara teşekkür ediyorum. Her zaman desteklerini bekliyoruz. Ayrıca desteklerinden dolayı Topçam Taşımacılık İşletme Sahibi Sayın Fevzi Türkan Bey ve Dinçler Şirketi İstasyon Müdürü Sayın Necati Uyan Bey’e çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE SPOR FUTBOL

Yazılım EMA