ÇİNE MADRANSPOR'DA YENİ YÖNETİM İDDİALI
Eklenme : 13.10.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MADRANSPOR'DA YENİ YÖNETİM İDDİALI

Çine Madranspor'un Yeni Başkanı Deniz Karaman oldu. Karaman başkanlığında oluşturulan yönetimde ise önemli isimler yer alıyor.



Çine Madranspor Genel Kurul'u gerçekleştirildi. Deniz Karaman Çine Madranspor'un yeni başkanı seçildi. Aydın Süper Amatör Ligi'nde Çine'yi temsil edecek olan Kulübün yeni yönetiminde önemli isimler yer aldı. Başkan Deniz Karaman; İlçemizin güzide kulübüne sahip çıkacağız, kökü 1923 tarihine dayanan bu koca çınar için çalışacak olmak ben ve ekibimi heyecanlandırıyor. Çinemizin başarısı için elimizden gelenin fazlasını yapacağız" dedi.

Deniz Karaman başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde şu isimler yer aldı; Tayfun Bozdemir, Mustafa Demir, Cemal Çakır, Tuncay Erçin, Cafer Yetiş, Mehmet Eraslan, Mutlu Akat, İbrahim Sever, Mehmet İçen, Niyazi Fidan, Furkan Alvar, Selim Taşkın, Sabri Soydar, Hasan Çiçek. 

YÖNETİM KURULU YEDEK

Ünal Oral, Mevlüt Özkul, İlker Gider, Metehan Gülten, Celal Zengin, Ercan Demir, Mehmet Tekkaya, Nihat Gültekin, Özkan Gönezer, Mustafa Kaya, Salim Celep, Yılmaz Özçınar, Murat Dereli, Ömer Öner, Ahmet Erkuş.

DENETİM KURULU ASİL

Halil Turpçu, Haydar Bahtiyar, Uğur Eraslan. 

DENETİM KURULU YEDEK

Gökhan Özpala, Birol Çetin, Erdinç Deveci. 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA