ÇİNE MADRANSPOR DOLU DİZGİN
Eklenme : 22.11.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE MADRANSPOR DOLU DİZGİN

Çine’nin köklü kulübü Çine Madranspor art ardına almış olduğu galibiyetler ile taraftarını sevindirdi. 2’de 2 yapan Çine Madranspor lider Bornova Yeşilova’nın bir puan ardında 4. sırada yer alıyor.

Çine Madranspor geçtiğimiz hafta kendi evinde ağırlamış olduğu Muğlaspor’u 1-0’lık skor ile mağlup ederken bu hafta ise deplasmanda Kemalpaşaspor’u 2-0’lık skor ile mağlup etti. Lider Bornova Yeşilova’nın bir puan ardında 4. sırada yer alan Çine Madranspor üst üste almış olduğu galibiyetler ile Çine halkının mutluluk kaynağı oldu. Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, “Çineli taraftarlarımız için sahada elimizden gelenin fazlasını yapmak için çaba sarf ediyoruz. Son iki maçımızda bu çabalarımız bize galibiyetler getirdi. Güzel bir hava yakaladık. Hedeflerimiz doğrultusunda çaba ve gayretlerimizi sürdüreceğiz. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın. Bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.  




Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine madranspor

Yazılım EMA