ÇİNE KUVAYİ MİLLİYE PARKI ÇOCUKLAR İLE ŞENLENDİ
Eklenme : 23.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE KUVAYİ MİLLİYE PARKI ÇOCUKLAR İLE ŞENLENDİ

Çine Belediyesi tarafından Kuvayi Milliye’de gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlaması müthiş bir kalabalık ile gerçekleşti. Vatandaşlar Kuvayi Milliye Parkı’nı tıka basa doldururken çocuklar ise bayram etti.

Çine Belediyesi 23 Nisan’da çocukların yüzünü güldürmek ve mutlu bir gün geçirmeleri için Kuvayi Milliye Parkı’nda “Unutulmuş Oyunlar Geleceğin Kahramanları İle” adlı etkinlik gerçekleştirdi. Tiyatro oyunlarının sergilendiği şişme balon parkların kurulduğu etkinlik alanı yoğun ilgi gördü. Çineliler tarafından adeta tıka basa dolan park şenlik havasına büründü. Vatandaşlar ve çocuklar keyifli bir gün geçirerek unutulmaz anılar yaşadı. Çine Belediye Başkan Vekili Hasan Yörük, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ve CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin etkinliğe katılarak çocukların mutluluklarına ortak oldu.




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


23nisan

Yazılım EMA