ÇİNE KAYMAKAM ERDOĞAN'A VEDA ETTİ
Eklenme : 05.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE KAYMAKAM ERDOĞAN'A VEDA ETTİ

Buldan İlçe Kaymakamlığına tayini çıkan Çine Kaymakamı Turan Erdoğan için veda yemeği düzenlendi.



Çine Milli Eğitim Müdürlüğü organizesi ile Buldan’a tayini çıkan Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan için Köfteci Onur’un Yeri’nde veda yemeği düzenlendi. Yemeğe; Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Emniyet Müdürü Öner Oflaz, Çine İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Memiş Arı, AK Parti İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

OSMANLI SANATI KAT’I ÇALIŞMASI HEDİYE EDİLDİ

Çine Milli Eğitim Müdürlüğü Sadık Yavuzkan, “31 Ağustos 2018 tarihli kararname ile ilçemize atanan Turan Erdoğan’ın Denizli ili Buldan İlçesine atanması nedeniyle veda yemeği düzenledik. Sayın Kaymakamımızın ilçemizdeki 5 yıllık görev süresinde bizlerle ilçemize verdiği hizmetler dolayısıyla şükranlarımı arz ediyorum. Sizler adına da hazırlamış olduğumuz plaketi taktim ediyorum. Ayrıca zeybek oyunlarını çok beğenen Sayın Kaymakamımıza Çine’mizi unutmasın diye Halk Eğitim kursiyerlerimizin zeybek motifli eski Osmanlı sanatı Kat’ı çalışmasını takdim etmek istedim. Yeni görev yerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ÇİNELİLER ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer, “Yaklaşık 5 yıl boyunca Sayın Kaymakamımız ve sizlerle beraber görev yaptık. Hepimiz ilçemiz, vatanımız için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Muhakkak farklı ve ayrı düşündüğümüz noktalar olmuştur. Ama amacımız birdi. Ben tüm Çineliler adına Sayın Kaymakamımıza ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Çine’mizi hatırlaması adına bir plaket takdim ediyorum. Gittiğiniz yerlerde bizleri unutmayın” dedi.

ERDOĞAN: HAKKINIZI HELAL EDİN

Çine İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, “5 yılı aşkın bir süredir Çine ilçemizdeyim. Ekmeğinizi yedik, suyunuzu içtik, Çine artık bizim için bir yuva. Hakkınızı helal edin. Benim hiç kimseye en küçük dahi kırgınlığım olmamıştır. Hepinizden Allah razı olsun. Çok uzağa gitmiyorum Buldan yakın bir ilçe, yolunuzun üzerinde. Bir çayımı içmeye gelirseniz beni şereflendirirsiniz. Ben her zaman Çine’ye dostlarımı ziyarete geleceğim inşallah. Çine unutulmayacak bir ilçe. Çok teşekkür ediyorum hepinize” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA