GENEL KAPTANDAN TEKNİK DİREKTÖRE ÖVGÜLER
Eklenme : 19.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

GENEL KAPTANDAN TEKNİK DİREKTÖRE ÖVGÜLER

Çine Kahraman Spor Genel Kaptanı Ahmet Kahraman, bir üst lige yükselmelerinin ardından duygu ve düşüncelerini ifade eden bir açıklama yayınladı. 

Çine Kahraman Spor Genel Kaptanı Ahmet Kahraman, açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Sezon  başında takımın başına getirilen değerli hocamız  belkide bazı şeyler ifade edilemez. Takım değerli başkanı Ramazan Turupçu sezon başında yaptığı hamle ile Kahraman Spor'un başarılı olacağına inanan ilk başta gelen kişilerden biridir. Kahraman Spor bir köyü temsil ederken belkide inananlar veya inanmayanların bir sezon yaşadığı zorluda olsa değerli hocamız benim değer verdiğim dostum abim  Enver Canbaz hocam birliğin ve beraberliğin nasıl başarılı olacağına herkese anlattı ve yaşattı. Futbolun sadece 90 dakika bir oyun olup öncesi ve sonrasının çok önemli olduğunu bizleri birlikteliğin ne kadar önemli olduğunu başarılı olmanın sırrını  hepimize gösterdi. Büyüksün hocam . İnşallah seninle çalışma fırsatı her daim bulurum. Sezonumuz bitti sana güzel yaz tatili sezonu geçirmeni diliyor yeni sezonda inşallah  tekrardan sahalarda seni görürüz. Hocam  emeğine yüreğine sağlık iyiki seninle çalışmışım hocam .Her şey için teşekkürler  cloop hocam  Enver Canbaz Şampiyon  Kahraman Spor. 




Haber Resimleri





Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Spor

Yazılım EMA