ÇİNE İNSANLIK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR! TEŞEKKÜRLER ÇİNE
Eklenme : 10.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE İNSANLIK ÖRNEĞİ SERGİLİYOR! TEŞEKKÜRLER ÇİNE

Çine deprem felaketinin acısını yüreğinde hissetti. Çine halkı bireyinden esnafına, kurumundan sivil toplum örgütlerine varana dek tek yürek oldu. Depremzedelerin hayata tutunabilmesi için toplanan yardımlar bölgeye ulaştırılmaya devam ediyor.



Çine’den afet bölgesine yardımlar ulaştırılmaya devam ediyor. Çine halkı gece gündüz demeden depremzedeler için çalışıyor. Deprem bölgesinde mağdur vatandaşların üşümemesi ve aç kalmaması için yardım seferberliğinin çığ gibi büyüdüğü ilçede hizmet veren ve kazancından feragat ederek maliyetine satış yapıp hayırsever vatandaşlara kolaylık sağlayan Gürsoy Market İşletme Sahiplerinden Oğuzhan Gürsoy, “Çineli vatandaşlar olarak afet bölgesinde mağdur vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için büyük çaba sarf ediyoruz. Hayırsever vatandaşlarımız ile birlikte hareket ederek bölgeye gıda sevkiyatımız devam ediyor. Allah tüm hayırsever duyarlı vatandaşlarımızdan razı olsun” şeklinde konuştu.

“BU AFET BİZİMDE BAŞIMIZA GELEBİLİRDİ VE GELEBİLİR”

Çine’de hizmet veren giyim mağazası Çınar Giyim’in İşletme Sahibi Emir Çınar, “Bu afet bizimde başımıza gelebilirdi ve gelebilir de. Bunun bilincinde olan Çine halkı bu duyarlılık ile yardım seferberliğine öncülük ediyor. Bizde esnaf olarak maliyetine satış gerçekleştirerek kâr amacı gütmeden hayırsever vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz. Duyarlı vatandaşlarımız sağ olsunlar mağazamızdan alışveriş yaparak deprem bölgesindeki mağdur vatandaşlarımıza bağışladılar. Hepsine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“BURASI CEHENNEM”

Çine’de yaşayan Mahmut Benli, deprem bölgesinde yardıma koşan onlarca Çineliden bir tanesi oldu. Yaşanan acı olaya şahit olan Mahmut Benli, “Burası cehennem. Adeta yangın yeri. İnsanlar yardıma muhtaç. Biz elimizden geldiğince yardım yapmaya çalışıyoruz. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin” diye konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA