ÇİNE İMAM HATİP’TE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ
Eklenme : 13.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE İMAM HATİP’TE BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Çine İmam Hatip Ortaokulu birinci sınıf öğrencilerine yapılan deneme sınavında birinci olan öğrenciye altın ve bisiklet hediye edilirken, dereceye giren öğrencilere ise bisiklet hediye edildi.



Çine İmam Hatip Okul Müdürü Arif Güngör, “Biz öğrencilerimizin iyi insan olabilmeleri için evrensel değerleri öğretiyoruz. Allah korkusu, peygamber ve vatan sevgisinin önemini öğretiyoruz. Kul hakkı yememelerini öğretiyoruz. Kısacası vatanına milletine, annesine babasına itaatkâr nesiller yetiştirmek istiyoruz. Bunun için de öğrencilerimizin başarılarını ödüllendiriyoruz. Her yıl olduğu gibi bu yıl okulumuza kayıt olan öğrencilerimize yapmış olduğumuz seviye sınavında 1. olan öğrencimize altın ve 1 adet bisiklet hediye ettik. Dereceye giren diğer öğrencilerimize bisiklet hediye ederek başarılarını ödüllendirdik. Biz eğitim ve öğretime önem veriyoruz. Sadece tek yönlü değil, çift taraflı eğitim veriyoruz. Bize gelen öğrencilere her türlü desteğimiz vardır. Yeter ki çalışmak istesin. Cenabı Allah'tan dileğim, geleceğinizin yöneticileri, bilim adamları bizim öğrencilerimizin olsun. Allah yollarını açık etsin” şeklinde konuştu.

Ödül törenine Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Aslan’da katıldı. Müdür Arif Güngör, eğitime katkı sağlayan herkese teşekkür etti.


Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine eğitim

Yazılım EMA