ÇİNE HÜSEYİN ÖZKAN İLKOKULU EĞİTİM YARARINA KERMES DÜZENLEDİ
Eklenme : 17.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE HÜSEYİN ÖZKAN İLKOKULU EĞİTİM YARARINA KERMES DÜZENLEDİ

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Okul Aile Birliği okul yararına kermes düzenledi. Kermesten elde edilen gelir ile okul ihtiyaçları karşılanarak öğrencilerin eğitimlerine böylelikle katkı sunmuş olunacak.

Çine Hüseyin Özkan İlkokulu Okul Aile Birliği tarafından okul yararına kermes düzenlendi. Kapalı Pazar Yeri'nde gerçekleştirilen ve okul idaresi ve öğretmenler tarafından da desteklenen kermeste satışa sunulan gıda ürünleri ise velilerce hazırlandı. Çine Hüseyin Özkan Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Altıntaş, “Kermesimizden elde ettiğimiz geliri okulun eksik ihtiyaçlarını tamamlama ve okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimize katkı sunma adına harcayacağız. Bu dayanışma ve yardımlaşma etkinliğimizde bize desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Özgür Soğancı, Okul Müdür Yardımcımız Hülya Meyda, öğretmenlerimiz, okul aile birliği yönetim kurulu üyelerimiz, velilerimiz ve Çine Belediyesi'ne çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Kermesin önümüzdeki hafta Perşembe günü yine Kapalı Pazar Yeri'nde devam edeceği öğrenildi. 




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA