ÇİNE FEVZİ PAŞA SEVİM KALKAN’DA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI
Eklenme : 05.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE FEVZİ PAŞA SEVİM KALKAN’DA KÜTÜPHANE HAFTASI KUTLANDI

Çine Fevzipaşa Sevim Kalkan İlkokulu’nda Kütüphane Haftası kutlamalası gerçekleştirildi.

Okulda gerçekleştirilen etkinliğe Çine Kütüphane Müdürü Şenay Hızır’da katılım sağladı. İlçe Kütüphanesi’nden en çok kitap alıp okuyan okul öğrencisi Hasan Demir Kırem ile 3. En çok kitap alıp okuyan Zeynep Özüm Yavuz ile birlikte 4. en çok kitap okuyan Kıvanç Alp Yılmaz madalyalarını Kütüphane Müdürü Şenay Hızır ve Okul Müdürü Kamil Kılcı’nın elinden aldı.

Hafta kutlaması ve etkinligimize Kütüphane Müdiresi Şenay Hızır da katıldı. Kütüphaneler Haftası nedeniyle Ilçe Kütüphanesinden ençok kitap alıp okuyan ogrencilerimiz, ilçe 1. Hasan Demir Kırem ve 3. Zeynep Özüm Yavuz'a Kütüphane Müdüremiz Şenay Hızır ve Okul Müdürümüz Kamil Kılcı madalya verildi.

SİLAHLARI BIRAKIP ELLERİNE KİTAP ALDILAR

Ayrıca, öğrenciler oyuncak silahlarını okula getirip kitap ile değiştirdi. Bu etkinlik ile birlikte kitap okumanın çocukların gelişimindeki önemli rolüne vurgu yapmak istendi. Okul Yönerimi tarafından yapılan açıklamada; "Hafta kapsamında yaptığımız "Oyuncak Silahını Getir,Kitabını al" etkinliği ile okuma ve bilginin önemine dikkat cekmek için farkındalik oluşturmayı amaçladık. Özellikle bahar aylarının girmesi ile çocuklar daha çok oyun vakti bulacaklar. Çocukların geleneksel oyunlarla oynatılmasını dijital oyuncaklardan ve şiddete yönlendiren oyuncak silahlardan uzak tutulmasını özellikle öneriyoruz. Şiddet içeren oyunlar,oyuncaklar ve filmler çocugun dünyasında şiddeti normalleştirir. Bizler anne babaların bu konuda duyarlı olmalarını diliyoruz" denildi.




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA